GODDELIJKE CURRY VAN VLEES: SUCADELAPPEN.
![]() |
Fruit zachtjes de ui, de knoflook, de gember en schep het daarna uit de pan in een schaal.
|
![]() |
| Meng daarna de kruiden |
![]() |
| en bak deze voorzichtig in dezelfde pan. |
![]() |
| Voeg het vlees toe en bak dit vrij hoog 4 a 5 min., dan afgedekt nog eens 15 min. Misschien later een heel klein beetje water toevoegen als het dreigt aan te koeken. |
![]() |
| Het ui/knoflook/gember mengsel is nu afgekoeld, voeg de pijnboompitten toe en de yoghurt en meng het met de staafmixer tot een mooi roze mengsel. |
![]() |
| en schep die dan bij het vlees |
![]() |
| Laat het minstens 4 uur zachtjes stoven met de deksel op de pan, roer en kijk af en toe even of het ietsje water nodig heeft. |
![]() |
| Knip de verse koriander blaadjes er boven en serveer het lekker met mango chutney en snijboontjes / kidneyboontjes en basmatirijst. |
























